GLUTENFRI TOAST SKAGEN

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 3,37 out of 5)
Loading...

Toast skagen är alltid lika uppskattat. Det här är ett recept på glutenfri toast skagen med löjrom. Resultatet är små minitoasts som passar perfekt på buffébordet. Ett tips för att göra det riktigt enkelt är att använda färdig skagenröra.

12 st (4 portioner som tilltugg)

20 minuter

Ingredienser

  • 6 skivor Fria Vita Toast
  • rapsolja till stekning
  • Skagenröra:
  • 200 g räkor, skalade och hackade
  • 1 dl majonnäs
  • 1 röd lök, hackad
  • 3 msk färsk eller fryst dill, hackad
  • salt, vitpeppar
  • löjrom
  • dillkvistar

SÅ HÄR GÖR DU

  • Tina det glutenfria brödet enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda samtliga ingredienser till skagenröran. Spara lite lök till garnering. Smaka av röran med salt och peppar.

  • Ta ut 12 rundlar eller ovaler från det glutenfria brödet Fria Vita Toast med hjälp av en utstickare eller ett glas. Alternativt skär bort kanterna och halvera de glutenfria brödskivorna.

  • Stek brödet i lite olja tills det fått färg. Låt svalna. Lägg upp brödet på ett fat, toppa med skagenröra, löjrom och hackad lök. Garnera med dill.

Detta glutenfria recept innehåller