GLUTENFRI PÅSKTÅRTA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,70 out of 5)
Loading...

Tycker du att det är roligare att pynta än att baka? Då är den här påsktårtan perfekt för dig! Vår glutenfria kladdkaka ligger i botten, och sedan svänger du enkelt ihop ett supergulligt fågelbo att toppa med. Fågelboet fyller du med pastelliga chokladägg. Klart!

6 port

15 + 20 (i kyl) minuter

Ingredienser

  • 1 Fria Kladdkaka
  • 200 g blockchoklad
  • 1 pkt glasnudlar
  • 1–2 påsar chokladägg eller andra godisägg
  • SÅ HÄR GÖR DU

    Smält chokladen i en skål. Bryt isär glasnudlarna i lite mindre bitar och lägg i en låg skål (mängd beror på hur stort fågelbo du vill göra). Skeda över smält choklad och blanda runt med händerna tills nudlarna är helt täckta. Använd plasthandskar om du inte gillar kladd.

    Ta en ny skål och klä insidan med plastfolie. Lägg över nudelblandningen och forma till ett fågelbo. Använd gärna en annan mindre skål för att trycka till rätt form. Ställ in i kylen tills boet stelnar.

    Ta ut och pynta loss!

Detta glutenfria recept innehåller