
Visa bild
Glutenfri Lakritskladdkaka
Kladdkaka
En härligt kladdig glutenfri kladdkaka med choklad och lakrits i fint samspel. Bakad med granulat av äkta lakritsrot.
Vikt: 400 g
Vår klassiska glutenfria kladdkaka har fått en lite tuffare kompis – lakritskladdkaka. Chokladsmaken och den goda krämigheten kommer du att känna igen, men lakritsen tillför en ny dimension som ger möjlighet till spännande kombinationer och toppings. Som kanske citronsorbet, hallongrädde eller lakritspulver?
Recept med glutenfri lakritskladdkaka
Letar du mer kladdkakeinspiration? På vår receptsida hittar du mängder av spännande recept med glutenfri kladdkaka. Och i många fall går det utmärkt att byta ut mot lakritskladdkaka.
Färskfryst direkt från bageriet
Vi fryser in våra kladdkakor direkt efter bakning. På så sätt håller de sig färska längre. Kan med fördel skäras när den är fryst om man inte vill ta fram och tina hela. Både hel kladdkaka och uppskurna bitar tinar fort i rumstemperatur.
Ingredienser
Ägg, socker, farinsocker, rapsolja, glutenfri vetestärkelse, fettreducerat kakaopulver (6%), rismjöl, extrakt av lakritsrot, maltodextrin (majs), salt, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), potatisstärkelse, majsstärkelse, förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), psylliumfröskal, aromer.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Näringsvärde
2.2 g
40.4 g