BREDASTE SORTIMENTET AV GLUTENFRITT BRÖD
Här kan du läsa mer om allt gott vi har att erbjuda inom glutenfritt bröd. Vilket glutenfritt bröd föredrar du? En klassisk limpa, glutenfritt toastbröd eller ett av våra osötade, fiberrika glutenfria bröd i Skog & Mark-serien? Alla våra glutenfria bröd är även fria från laktos och mjölkprotein.
-
Glutenfritt Lantbröd
En familjefavorit.
-
Glutenfritt surdegsbröd
Rikt på fibrer och fröer.
-
Glutenfri limpa
Ett klassiskt svenskt bröd.
-
Glutenfritt rostbröd
För dig som älskar att rosta.
-
Glutenfritt grovt bröd
Ett grovt bröd med linfrön.
-
Glutenfritt fiberrostbröd
För extra fibrer till frukost.
-
Glutenfritt havrebröd
Nyckelhålsmärkt havrebröd.
-
Glutenfritt lingonbröd
Med lingon och tranbär.
SÅ BAKAR VI GLUTENFRITT BRÖD
Att baka glutenfritt bröd kräver stor kunskap och noggrannhet. Det gäller såväl de ingredienser vi väljer att ha i våra glutenfria bröd, men också att tillverkningen sker i en ren och kontrollerad, glutenfri miljö. Vi väljer våra råvaror och leverantörer med omsorg. På så sätt kan vi garantera att produkterna är kontrollerat glutenfritt.