Visa bild
Chiafralla
Glutenfri chiafralla är ett fiberrikt bröd med chiafrön. Mjuk på insidan och krispigt god på utsidan.
Vikt: 280 g – 4 pcs
Det är inte utan anledning som chiafröet kallas mirakelfröet. Faktum är att det är fullt av näringsämnen och en naturlig källa till bland annat omega 3, antioxidanter, fibrer och mineraler. Osötad chiafralla är ett perfekt inslag på frukostbordet. Våra chiafrallor är dessutom fria från laktos och mjölkprotein.
Ordet chia betyder styrka. Det användes av mayaindianer som livsmedel och gav extra energi efter ansträngning. Chiafröna är rika på protein, mineraler och vitaminer. Chiafrön innehåller också fem gånger mer kalcium än mjölk och fyra gånger mer antioxidanter än blåbär.
Vi fryser våra chiafrallor direkt efter bakning. På så sätt håller de sig fräscha längre.
Glutenfri vetestärkelse,
vatten, jäst, glutenfritt maltextrakt (korn),
majsstärkelse, pumpafrö, rapsolja, förtjockningsmedel
(cellulosagummi, guarkärnmjöl,
xantangummi), chiafrö (Salvia hispanica)
2 %, maltodextrin (majs), sockerbetsfiber,
psylliumfröskal, ärtprotein, sirap (endast
som jästnäring), emulgeringsmedel (lecitin
[raps], mono- och diglycerider av fettsyror
[veg.]), salt, aromer.Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 styck (70g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 2 stycken.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.
1.0 g
3.1 g