Visa bild
Surdegsruta
Surdegsruta är ett grovt och mustigt bröd med rustik karaktär och massor av smak. Den är rik på fiber och innehåller fullkorn från havre. Förutom att den är glutenfri är den även bakad utan glutenfri vetestärkelse.
Vikt: 280 g – 4 pcs
Ett nyckelhålsmärkt, mörkt bröd bakat med surdeg och toppat med bovete. Jättegott och ett riktigt bra val – till frukost, som mellanmål eller i farten.
Våra glutenfria surdegsrutor fryses in direkt efter att de har gräddats klart. På så sätt behåller rutorna sin färskhet och du kan ta fram och tina precis så många som du behöver åt gången.
Vatten, GLUTENFRIA FULLKORNSHAVREFLINGOR, tapiokastärkelse, majsstärkelse, sirap, jäst, äppelextrakt, sockerbetsfiber, äppelfiber, rapsolja, torkad surdeg på bovete 3%, bovete, psylliumfröskal, maltodextrin [majs], syra [äppelsyra], förtjockningsmedel [cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi], emulgeringsmedel [lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]], salt, aromer. Innehåller 18% fullkorn, motsvarar 32% av torrvikten. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ÄGG.
0,8 g
4,7 g