RECEPT PÅ GLUTENFRI VEGETARISK GUBBRÖRA
Gubbröra är en riktig klassiker på julbordet. Normalt sett är den smakrika fisken, till exempel matjessill, grunden i receptet. Men det går lika bra att göra en vegetarisk gubbröra – som till råga på allt är glutenfri. Detta recept på glutenfri vegetarisk gubbröra går snabbt att göra och blir alltid lika gott.

8 glutenfria snittar
20 minuter
Ingredienser
- 4 skivor Fria Vita Toast, tinade
Gubbröra:- 2 hårdkokta ägg, hackade
- 2 msk kapris, grovt hackade
- 2 msk färsk dill, fint hackad
- 1 liten rödlök, fint hackad
- 1 msk turkisk yoghurt*
- 1 msk majonnäs
- 1 krm salt
- nymalen svartpeppar
SÅ HÄR GÖR DU
Blanda alla ingredienser till gubbröran väl i en bunke.
Rosta fyra stycken Fria Vita Toast glutenfria brödskivor och dela dem på diagonalen.
Fördela gubbröran på de glutenfria brödskivorna och dekorera eventuellt med färsk dill.