RECEPT PÅ GLUTENFRIA CUPCAKES
Frias glutenfria äppelmuffins är fyllda med underbar äppelsylt och kanel. Med dem som som bas kan du också skapa riktigt fina inslag till påskbuffén. Här kommer ett recept på påskgul frosting som du kan breda över dina glutenfria muffins. En fröjd för både magen och ögat.

8 cupcakes
20 minuter
Ingredienser
- 8 st Fria Äppelmuffins
- 60 g rumsvarmt smör
- 100 g rumsvarm cream cheese
- 4,5 dl florsocker
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 msk färskpressad citronsaft
- några droppar gul karamellfärg
- frystorkat hallonströssel
SÅ HÄR GÖR DU
Vispa ihop smör, cream cheese, florsocker, vaniljsocker och citronsaft med elvisp i en stor bunke.
Tillsätt några droppar karamellfärg åt gången tills du fått en färg du är nöjd med.
Bred frostingen över åtta stycken tinade glutenfria äppelmuffins och dekorera med frystorkat hallonströssel.