Recept på glutenfri BBQ topping till korv
Här är ett recept på en glutenfri BBQ topping perfekt på grillad korv. Den har allt: karamelliserad lök, jalapeño och en god barbecuesås. När du bjuder på en sån här god glutenfri BBQ topping finns det risk att den snabbt tar slut. Varför? Prova själv så får du se.

4 portioner
25 minuter
Ingredienser
- Barbequesås
- Inlagd jalapeno
- Creme fraiche
- Karamelliserad lök:
- 2 st gula lökar
- 1 msk smör eller neutral olja
- 2 tsk socker
- 1 dl vatten
- 1 krm salt
SÅ HÄR GÖR DU
Skala och skiva löken tunt. Fräs den i hög värme i en stekpanna i smör eller olja så att den får fin färg. Sänk värmen och låt löken mjukna i 10-15 minuter.
Salta, sockra, häll på vatten och låt det koka in. Löken är klar när den är mjuk och söt.