RECEPT PÅ GLUTENFRI KANELBULLESEMLA
Kan du precis som vi inte få nog av semlor? Råkar du också ha en fäbless för kanelbullar? Om så är fallet kan vi rekommendera en glutenfri kanelbullesemla. Som du säkert förstår så pratar vi om en riktig superkombo där det bästa från två världar möts. Följ receptet nedan och njut av en god och glutenfri kanelbullesemla.

8 Glutenfria kanelbullar
15 minuter
Ingredienser
- Fyllning:
- 200 g mandelmassa
- Inkråm från kanelbullarna
- 1 skvätt mjölk
- 4dl vispgrädde
- 25 g hackad mandel
- Servering:
- 1 dl grädde
- Florsocker
SÅ HÄR GÖR DU
Dela bullen på mitten och gröp ur lite inkråm ur varje. Riv mandelmassan på rivjärn och blanda med inkråm och mjölk. Vänd till sist ner mandeln.
Lägg samman semlorna: spritsa önskad mängd fyllning i urgröpta kanelbullar. Toppa med vispad grädde och lägg på locket. Avsluta med att pudra över florsocker.