EN REVOLUTION INOM GLUTENFRITT

 

I Friabageriet strävar vi alltid efter att baka ännu bättre produkter än vi gjorde igår. Därför relanserar vi nu tre av våra smakfavoriter Grova, Limpan och Vita Toast med ett nytt sätt att baka och ett nytt recept. Resultatet är våra absolut bästa bröd någonsin – större, luftigare och med en ännu godare smakupplevelse. Dessutom har rostbarheten blivit bättre än förut!

Vi är både glada och stolta över våra relanserade bröd och hoppas att du kommer tycka att om dem lika mycket som vi gör. I och med de nya recepten har vi också uppdaterat ingredienslistor och näringsvärden för produkterna. Klicka här för att komma till en sida där du kan läsa mer detaljerat om innehållet.

NÄR KAN JAG KÖPA DE NYA BRÖDEN?

NÄR KAN JAG KÖPA DE NYA BRÖDEN?

De relanserade Grova, Limpan och Vita Toast kommer att finnas i butikerna från och med vecka 7. På grund av att produkterna har fått nya artikelnummer i kedjornas system kan det tillfälligt vara lite tomt i hyllorna i vissa butiker. Men håll utkik och fråga gärna personalen i frysavdelningen i din butik!

DÄRFÖR ERBJUDER VI FRYST GLUTENFRITT

Vi får ibland frågan varför vårt sortiment med glutenfritt är fryst. Anledningen är att glutenfritt ofta har lite kortare hållbarhet jämfört med motsvarande produkter med gluteninnehåll. Så för att det som är glutenfritt ska hålla sig fräscht längre så är det frysen som gäller. Ta ut det du planerar att äta och lägg fram för tining. Låt därefter det som är glutenfritt att ligga framme i rumstemperatur. Enstaka brödskivor blir klara på cirka 30 minuter.