
Visa bild
Glutenfria kanelbullar
Kanelbulle
Frias glutenfria kanelbullar är lycka på en bakplåt. Bakade på traditionellt vis med kanelfyllning. Ett självskrivet inslag till fikastunden.
Vikt: 230 g – 4 pcs
Man tror att kanelbullen skapades i Sverige redan på 1920-talet. Frias supergoda glutenfria kanelbullar har däremot bakats i vårt bageri sedan 1997. Och vi tröttnar aldrig på doften av våra nybakta, glutenfria kanelbullar.
Färskfrysta glutenfria kanelbullar direkt från frysen
Våra glutenfria kanelbullar fryses in direkt efter att de har gräddats klart. På så sätt behåller bullarna sin färskhet och du kan ta fram och tina precis så många som du behöver åt gången.
Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, socker, vegetabiliskt fett (palm, raps, kokos), rapsolja, jäst, glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), psylliumfröskal, kanel, kardemumma, äppelfiber, maltodextrin (majs), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), glukossirap, modifierad stärkelse, ärtprotein, potatisgranulat, majsstärkelse, salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Näringsvärde
2.9 g
19 g