Visa bild
TEKAKA
Glutenfri tekaka är brödet för dig som gillar mjuka, saftiga bröd som är härligt gyllengräddade. En klassiker som blir till riktigt goda smörgåsar.
Vikt: 220 g – 4 pcs
Inspirationen till glutenfri tekaka är hämtad från det bröd som avnjutits i generationer och var ett stående inslag hemma hos mor- och farföräldrarna. Passar både till frukost och mellanmål.
Glutenfri tekaka är även laktos- och mjölkproteinfri.
Glutenfri tekaka fryses direkt efter bakning. Det gör att att brödet håller sig längre och känns lika fräscht och gott när det är dags att äta.
Glutenfri vetestärkelse, vatten, socker, rapsolja, glutenfritt maltextrakt (korn), jäst, majsstärkelse, förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), maltodextrin (majs), psylliumfröskal, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), ärtprotein, salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
0.7 g
7.7 g