
Visa bild
Glutenfritt havrebröd
Ett fiberrikt glutenfritt havrebröd bakat på ren, glutenfri fullkornshavre. Osötat med en fyllig, rund och god smak.
Vikt: 500 g – 13 skivor
Ren, glutenfri havre har många fina egenskaper som gör det till ett perfekt inslag i en glutenfri kost. Att tillsätta havre i brödet ökar mängden fullkorn, vitaminer och mineraler – samtidigt som det får en godare smak.
Nyckelhålsmärkt glutenfritt havrebröd
Frias Havrebröd är ett osötat, nyckelhålsmärkt, glutenfritt havrebröd med hela 6 % fibrer. Nyckelhålet är en garant för att du får i dig mindre socker och salt och mer fullkorn och fibrer.
Ett glutenfritt havrebröd i Frias Havre-sortiment
Havrebrödet ingår i Frias Havre-sortiment – en serie saftiga matbröd med de bästa råvarorna från vår goda jord. Matbröden är alla rika på fibrer och fria från gluten, laktos och mjölkprotein. Det kallar vi för frihet att välja.
Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfria fullkornshavreflingor (13%), glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), maltodextrin (majs), sirap (endast som jästnäring), jäst, rapsolja, psylliumfröskal, majsstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. Innehåller 13% fullkorn, motsvarar 22% av torrvikten. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Näringsvärde
0.7 g
3.5 g