Visa bild
Lantbröd
Vårt goda Lantbröd är lika god att rosta som att använda till sandwich tillsammans med ditt favoritpålägg.
Vikt 500 g – 13 skivor
Glutenfritt lantbröd är en klassisk familjefavorit bakad med surdeg. Med glutenfritt Lantbröd har du ett gott bröd som passar lika bra på frukostbordet som på middagsbjudningen. Dessutom funkar det toppen som snittar till buffén eller för att göra varma mackor.
Brödet fryses in direkt efter bakning. På så sätt garanterar vi en fräsch produkt när du väl väljer att tina upp den. Brödet är färdigskivat så du behöver inte ta ut och tina mer än du tänker äta.
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), jäst, rapsolja, maltodextrin (majs) äppelfiber, torkad surdeg på bovete (1,4 %), psylliumfröskal, majsstärkelse, socker (endast som jästnäring), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 skiva (38g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 2 skivor.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.
0.6 g
4.0 g