
Visa bild
Glutenfritt fiberrostbröd
FIBER TOAST
Ett osötat, glutenfritt fiberrostbröd bakat med solrosfrön och linfrön. Osötat och med högt fiberinnehåll. Passar perfekt till frukost som till varma mackor.
Vikt: 500 g – 13 skivor
Fiber Toast är ett glutenfritt fiberrostbröd som också är fritt från laktos och mjölkprotein. Fiber Toasts smak, konsistens och höga fiberinnehåll får vi tack vare att vi bakar med ingredienser som solrosfrön och linfrön.
FÄRSKFRYST FIBERROSTBRÖD
Fiber Toast är färskfryst – det betyder att vi fryser in brödet direkt efter bakning. Då håller brödet sig fräscht fram till det är dags att tinas upp. Bara att plocka ut ur frysen och tina de skivor du behöver.
Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, solrosfrö (7%), fullkornsboveteflingor, linfrö (4%), glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), jäst, sockerbetsfiber, psylliumfröskal, maltodextrin (majs), rapsolja, majsstärkelse, sirap (endast som jästnäring), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.