Glutenfri macka med rostbiff - fria

Glutenfri macka med rostbiff

15 minuter
Spara

Glutenfri macka med rostbiff, remouladsås och pepparrot är ett vinnande koncept, det är sen gammalt. Förgyll picknicken, lunchen eller mellanmålet med denna glutenfria mackan med rostbiff – för en garanterad succé.

Ingredienser

  • 1 portion

  • Rostbiffsmacka

  • Fria Limpan
  • Sallad
  • Rostbiff
  • Remouladsås
  • Rödlök
  • Små tomater
  • Riven färsk pepparrot
  • Remouladsås

  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk crème fraiche
  • 1 msk bostongurka
  • 0,5 tsk dijonsenap
  • 1 knivsudd gurkmeja
  • Salt och vitpeppar

Så här gör du

1

Lägg ett salladsblad på brödet och fortsätt sedan med rostbiff, remouladsås, rödlöksringar, tomat och avsluta med att riva färsk pepparrot över.

Detta glutenfria recept innehåller