Glutenfri mexikansk topping till korv - fria

Glutenfri mexikansk topping till korv

30 minuter
Spara

Starta grillen och preppa en god glutenfri mexikansk topping till korven – den blir en ny favorit. Det här är en glutenfri mexikansk topping som erbjuder allt från fetaost och tomater till koriander och picklad rödlök. Mycket mer än så behöver man inte.

Ingredienser

  • 4 portioner

  • Smulad fetaost
  • Hackad tomat
  • Mosad avokado
  • Koriander
  • Chiliflakes
  • Picklad rödlök

  • 3 dl vatten
  • 1 dl ättika
  • 2 dl socker
  • 2-3 st rödlökar

Så här gör du

1

Koka upp vatten, ättika och socker i en kastrull. Låt svalna något.

2

Skala och skiva rödlöken tunt, gärna med en mandolin.

3

Lägg i lökskivorna i lagen och låt stå minst 30 minuter innan servering.