Ingredienser
-
4 portioner
- 4 st Fria Citronmuffins
- 2 dl vaniljkräm
- 8 dl vispgrädde
- 100 g frysta hallon
- 1 tsk vaniljsocker
- ca 200 g gul marsipan
- 4 st marsipanrosor
- 4 portionsglas
Så här gör du
Tina frysta hallon och mosa tills det blir en sylt, blanda i vaniljsocker.
Dela varje citronmuffins i tre lika tjocka delar.
Vispa grädde och vaniljkräm i separata skålar. Vaniljkrämen kan du även köpa färdigvispad.
Kavla ut den gula marsipanen använd portionsglasen för att stansa ut fyra lock.
Montera genom att lägga en skiva citronmuffins i botten, klicka ut hallonröran och därefter vaniljkrämen. Lägg på ytterligare en skiva citronmuffins och toppa av glaset med ett lager grädde. Avsluta med marsipanlock och ros.
Montera genom att lägga en skiva citronmuffins i botten, klicka ut hallonröran och därefter vaniljkrämen. Lägg på ytterligare en skiva citronmuffins och toppa av glaset med ett lager grädde. Avsluta med marsipanlock och ros.