Visa bild
Hallonmuffins
Frias glutenfria hallonmuffins är en oemotståndlig nyhet i fikasortimentet. I butik under en begränsad period, passa på att njut och låt dem förgylla fikastunden.
Vikt: 200 g – 4 pcs
Med smak av kardemumma och fyllda med härligt frisk hallonsylt, här har vi kombinerat klassiska smaker som tillsammans skapar fika-magi. Gyllengräddade och toppade med pärlsocker ger de en känsla av hembakat direkt ur frysen.
Våra glutenfria hallonmuffins fryses in direkt efter att de har gräddats klart. På så sätt behåller bullarna sin färskhet och du kan ta fram och tina precis så många som du behöver åt gången.
Ägg, socker, rapsolja, hallonsylt 16% (hallon 45%, socker, glukossirap, vatten, modifierad potatisstärkelse, förtjockningsmedel [pektin], fläderbärsjuice, naturlig arom), glutenfri vetestärkelse, kardemumma, rismjöl, psylliumfröskal, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), majsstärkelse, maltodextrin (majs), fullhärdad rapsolja, förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.
2,6 g
31 g