Glutenfri kaviardipp

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Festlig dipp som du enkelt blandar ihop av crème fraiche, kaviar, dill, citron och finhackad rödlök. Servera med krispiga brödpinnar som du gör av vårt Grova Surdegsbröd.

Ca 40 minuter

Ingredienser

  • Krispiga brödpinnar:
  • Fria Grovt Surdegsbröd
  • Olja att steka i
  • Dipp:
  • 100 g kaviar, typ stenbitsrom (för en vegansk dipp välj tångkaviar)
  • 1 dl crème fraiche
  • En liten finhackad rödlök eller 1 dl finhackad gräslök
  • 1 msk finhackad dill
  • 1-2 tsk citronjuice
  • ½ tsk salt

SÅ HÄR GÖR DU

  • Blanda samtliga ingredienser till dippen. Skär brödet i fingerbreda bitar. Värm en ordentlig mängd olja i en stekpanna. Stek brödbitarna på medelhög värme på båda sidor tills de blir krispiga. Smaka av med salt. Ät tillsamman med kaviardippen.

Detta glutenfria recept innehåller