Visa bild
Chokladmuffins
Frias härligt kladdiga, glutenfria chokladmuffins är ett alltid lika uppskattat inslag till fikat. Riktigt saftiga och med en krämig chokladkärna på toppen
Vikt: 240 g – 4 pcs
Våra glutenfria chokladmuffins är perfekta att ha hemma i frysen för både väntade och oväntade påhälsningar. Den saftiga konsistensen och intensiva smaken av choklad har har gjort våra glutenfria chokladmuffins till en av våra mest populära produkter.
Våra glutenfria chokladmuffins är också fria från laktos och mjölkprotein.
Vi fryser in våra chokladmuffins så fort de är färdiggräddade och klara. Det gör att de håller sig färska längre.
Socker, ägg, rapsolja,
glutenfri vetestärkelse, fettreducerat kakaopulver
(6%), psylliumfröskal, rismjöl, bakpulver
(natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat),
potatisstärkelse, majsstärkelse, maltodextrin
(majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi,
guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel
(mono- och diglycerider av fettsyror
[veg.]), salt, aromer.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 styck (60g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 2 stycken.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.