
Visa bild
Glutenfri pizza med skinka
Ham & Mozzarella
Ham & Mozzarella är en glutenfri pizza med skinka på en glutenfri, stenugnsbakad pizzabotten.
Vikt: 300 g
På Fria vill vi ha mycket av det goda. Därför har vi sett till att vår glutenfria pizza med skinka har fått rikligt med fyllning – tomatsås, generöst med skinka och mild mozzarellaost.
Glutenfri stenugnsbakad pizzabotten
För att förhöja smakupplevelsen ytterligare har är våra pizzor gjorts på en krispig, stenugnsbakad pizzabotten. Pizzan är dessutom laktosfri.
Tillagning
Värm ugnen till 220 grader C.
Ta ut pizzan ur förpackningen.
Grädda pizzan i mitten av ugnen i 11-12 minuter.
Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, mozzarellaost (23 %) (inkl. laktosfri mjölk), skinka (20 %) (griskött, vatten, salt, dextros, stabiliseringsmedel [pentanatriumtrifosfat, karragenan], aromämne, kryddor, antioxidationsmedel [natriumaskorbat], konserveringsmedel [natriumnitrit]), tomat, vatten, solrosolja, dextros, majsmjöl, salt, jäst, psylliumfröskal, socker, kryddor, oregano, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl, hydroxipropylmetylcellulosa, mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]). Kan innehålla spår av sesam och senap.
Näringsvärde
2,6 g
2,7 g