Glutenfria pepparkakskulor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Pepparkakskulor är söta små läckerheter som är jättegoda till glöggmys och adventsfika. Eller varför inte till dessertbordet på självaste julafton? Allt du behöver är vår glutenfria pepparkaksdeg, färskost och smält choklad!

Ca 45 min minuter

Ingredienser

  • 250 gram färdiga pepparkakor bakade med Frias pepparkaksdeg
  • 100 g färskost
  • 150 g choklad
  • Valfritt glutenfritt pynt

SÅ HÄR GÖR DU

  • Baka ut och grädda Frias pepparkaksdeg enligt instruktion på förpackning. Krossa/mixa de färdigbakade pepparkakorna och blanda med färskost till en deg. Rulla små kulor av degen och lägg in dem i kylen tills de har stelnat ordentligt. Smält chokladen i micron eller över vattenbad. Doppa pepparkakskulorna i chokladen med hjälp av tex en gaffel eller två tandpetare som verktyg. Dekorera kulorna med valfritt glutenfritt pynt och förvara dem sedan i kylen.

Detta glutenfria recept innehåller