Visa bild
Pepparkaksdeg
Glutenfri pepparkaksdeg gör julbaket gott och roligt för hela familjen!
Vikt: 500 g
Med glutenfri pepparkaksdeg kan du låta kreativiteten flöda fritt i köket. Degen är redan klar – det är bara att kavla ut och gå lös med formarna. Degen är lättarbetad och ger ljuvligt spröda pepparkakor – varför inte passa på att bygga ett glutenfritt pepparkakshus?
Glutenfri pepparkaksdeg är gluten-, laktos och mjölkfri. Du hittar den i dagligvaruhandeln säsongsvis.
Djupfryst, glutenfri, laktos-och mjölkproteinfri pepparkaksdeg. Tina i kylskåp i 8 tim. Bör ej frysas efter upptining. INGREDIENSER: Glutenfri vetestärkelse, sirap, socker, rapsolja, invertsocker, majsstärkelse, kryddor (kanel, ingefära, nejlika), bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono-och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
1.0 g
30 g