
Visa bild
Glutenfria släta bullar
Slät bulle
Glutenfria släta bullar med kardemumma passar perfekt till kaffet. Eller varför inte som grund när du ska baka glutenfria semlor.
Vikt: 230 g – 4 pcs
Frias glutenfria släta bullar har en självklar plats till fikat. Goda som de är och gärna med lite smör. Släta bullar är också perfekta att använda till klassiska semlor tillsammans med mandelmassa och grädde.
Färskfrysta glutenfria släta bullar
Frias glutenfria släta bullar är allra godast när de är nybakade. Vi fryser därför in dem direkt efter att de har gräddats klart. På så sätt behåller de sin färskhet. Sedan är det bara att plocka fram och tina det antal du behöver.
Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, socker, rapsolja, jäst, glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), maltodextrin (majs), psylliumfröskal, kardemumma, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), ärtprotein, majsstärkelse, salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Näringsvärde
1.0 g
13 g