Visa bild
Slät bulle
Glutenfria släta bullar med kardemumma passar perfekt till kaffet. Eller varför inte som grund när du ska baka glutenfria semlor.
Vikt: 230 g – 4 pcs
Frias glutenfria släta bullar har en självklar plats till fikat. Goda som de är och gärna med lite smör. Släta bullar är också perfekta att använda till klassiska semlor tillsammans med mandelmassa och grädde.
Frias glutenfria släta bullar är allra godast när de är nybakade. Vi fryser därför in dem direkt efter att de har gräddats klart. På så sätt behåller de sin färskhet. Sedan är det bara att plocka fram och tina det antal du behöver.
Glutenfri vetestärkelse, vatten, socker, rapsolja, jäst, glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), maltodextrin (majs), psylliumfröskal, kardemumma, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), ärtprotein, majsstärkelse, salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 styck (58g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 1 styck.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.
1.0 g
13 g