
Visa bild
Glutenfritt vörtbröd
Vört
Ingen jul är komplett utan ett mustigt glutenfritt vörtbröd, med en doft och smak av vört, pomerans och kanel.
Vikt: 500 g – 13 skivor
Glutenfritt vörtbröd är ett självskrivet inslag i jul. Passar perfekt tillsammans med julskinkan, kryddig senap och ett glas kall julmust.
Färskfryst glutenfritt vörtbröd
Vi fryser in vårt glutenfria vörtbröd direkt efter att det har bakats. Då bevaras konsistens och smak och brödet håller sig fräscht längre.
Glutenfritt vörtbröd med julskinka
Inget julbord är komplett utan denna klassiska kombination. På vår receptsida hittar du ett enkelt recept på glutenfri apelsingriljering.
Ingredienser
Glutenfri vetestärkelse, vatten, sirap, förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), rapsolja, jäst, maltodextrin (majs), salt, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), äpplefiber, sockerbetsfiber, psylliumfröskal, aromer, pomerans, kanel, kardemumma, nejlika, majsstärkelse. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Näringsvärde
0.7 g
8.4 g