Visa bild
Vört
Ingen jul är komplett utan ett mustigt glutenfritt vörtbröd, ett formbröd med en doft och smak av vört, pomerans och kanel.
Vikt: 500 g – 13 skivor
Glutenfritt vörtbröd är ett självskrivet inslag i jul. Passar perfekt tillsammans med julskinkan, kryddig senap och ett glas kall julmust.
Vi fryser in vårt glutenfria vörtbröd direkt efter att det har bakats. Då bevaras konsistens och smak och brödet håller sig fräscht längre.
Inget julbord är komplett utan denna klassiska kombination. På vår receptsida hittar du ett enkelt recept på glutenfri apelsingriljering.
Glutenfri vetestärkelse, vatten,
sirap, förtjockningsmedel (cellulosagummi,
guarkärnmjöl, xantangummi), rapsolja, jäst,
maltodextrin
(majs), salt, emulgeringsmedel
(lecitin [raps], mono- och diglycerider av
fettsyror [veg.]), äpplefiber, sockerbetsfiber,
psylliumfröskal, aromer, pomerans, kanel,
kardemumma,
nejlika, majsstärkelse. Kan innehålla
spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
0.5 g
9.7 g