Visa bild
Kladdkaka
Med sin väl avvägda kladdighet och doft av kakao och vanilj passar glutenfri kladdkaka perfekt till både vardag och fest.
Vikt: 400 g
Glutenfri kladdkaka är en av våra mest populära produkter och kan avnjutas på så väldigt många olika sätt. Ät glutenfri kladdkaka tillsammans med lite vispad grädde, eller bygg en festlig chokladtårta genom att stapla flera kladdkakor på höjden.
Letar du mer kladdkakeinspiration? På vår receptsida hittar du mängder av spännande recept med glutenfri kladdkaka. Allt från cake pops till bröllopstårta.
Vi fryser in våra kladdkakor direkt efter bakning. På så sätt håller de sig färska längre. Kan med fördel skäras när den är fryst om man inte vill ta fram och tina hela. Både hel kladdkaka och uppskurna bitar tinar fort i rumstemperatur.
Socker, ägg, rapsolja, glutenfri vetestärkelse, fettreducerat kakaopulver 6 %, psylliumfröskal, rismjöl, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), majsstärkelse, potatisstärkelse, maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 bit (65g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 2,5 bitar.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.