
Visa bild
Glutenfri kladdkaka
Kladdkaka
Med sin väl avvägda kladdighet och doft av kakao och vanilj passar glutenfri kladdkaka perfekt till både vardag och fest.
Vikt: 400 g
Glutenfri kladdkaka är en av våra mest populära produkter och kan avnjutas på så väldigt många olika sätt. Ät glutenfri kladdkaka tillsammans med lite vispad grädde, eller bygg en festlig chokladtårta genom att stapla flera kladdkakor på höjden.
Recept med glutenfri kladdkaka
Letar du mer kladdkakeinspiration? På vår receptsida hittar du mängder av spännande recept med glutenfri kladdkaka. Allt från cake pops till bröllopstårta.
Färskfryst direkt från bageriet
Vi fryser in våra kladdkakor direkt efter bakning. På så sätt håller de sig färska längre. Kan med fördel skäras när den är fryst om man inte vill ta fram och tina hela. Både hel kladdkaka och uppskurna bitar tinar fort i rumstemperatur.
Ingredienser
Ägg, socker, farinsocker, rapsolja, glutenfri vetestärkelse, fettreducerat kakaopulver (6%), rismjöl, maltodextrin (majs), salt, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), potatisstärkelse, majsstärkelse, förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), psylliumfröskal, aromer.
Näringsvärde
2.9 g
41.8 g